Ugens frokostmenu
uge 3
G = gluten / L = laktose / SV = svinekød
Mandag
KOLDE ANRETNINGER
• Cervelatpølse serveret med mayonnaise og spirersalat (SV)
• Wienersalat vendt med rødløg og ravigotticreme (L,SV)
• Kalkunsalami serveret med peberfrugtkompot
DET VARME
• Fiskefilet (G) serveret med grov remoulade og citron
GRØNT OG SALAT
• Salat med grønne og sorte bønner, oliven og croutoner (G)
• Tricolori pasta tilsmagt med pesto af semidried tomater (G)
MIBBAGVÆRK
• Koldhævede surdejshvedebrød og rugbrød (G)
Tirsdag
TACO TIRSDAG
KOLDE ANRETNINGER
• Varmrøget laks serveret med marinerede grøntsager og dip (L)
• Rosmarin-timian skinke med æggestand og bagte tomater (L,SV)
DET VARME
• Bløde tacos med kylling serveret med guacamole (G,L)
GRØNT OG SALAT
• Rustik vintersalat med gulerødder
• Blomkålssalat med sennepsdressing
OSTE
• Vores gode ost fra JAMAost serveret med crackers (L)
MIBBAGVÆRK
• Koldhævede surdejshvedebrød og rugbrød (G)
Onsdag
KOLDE ANRETNINGER
• Dyrlægens natmad serveret med sky, løg og frisk agurk (SV)
• Torskerogn serveret med sauce tartare (L)
DET VARME
• Svineskank med bacon serveret med sauce og rodfrugtmos
tilsat hakket persille (SV)
GRØNT OG SALAT
• Rødkålsslaw med æbler og rødbeder (L)
• Grønne salater med broccoli, gule beder og bagte champignon
DET SØDE ELEMENT
• Cookies fra MIBbagværk (G,L)
MIBBAGVÆRK
• Koldhævede surdejshvedebrød og rugbrød (G)
TORSDAG
KOLDE ANRETNINGER
• Hamburgerryg serveret med æggesalat og karse (SV)
• Pastrami serveret med rødbedepickles
DET VARME
• Intens gryderet med chorizo, peberfrugt og bønner (SV,
GRØNT OG SALAT
• Grønkål med honningbagt butternut-squash og feta (L)
• Spidskål med tranebær, rosenkål, mango og mandler
OSTE
• Vores gode oste fra JAMAost (L) serveret med vindruer
MIBBAGVÆRK
• Koldhævede surdejshvedebrød og rugbrød (G)
FREDAG
KOLDE ANRETNINGER
• Tapas anretning
DET VARME
• Tortellini alla carbonara med bacon og svampe (G,L,SV)
GRØNT OG SALAT
• Kartoffelsalat med grønkålscreme og syltede rødløg på toppen
• Blandet salat efter kokkenes valg
BAGVÆRK
• Koldhævede surdejshvedebrød og rugbrød (G)