Vælg en side

Ugens frokostmenu

uge 15

G = gluten  /   L = laktose   /   SV = svinekød

Mandag  

KOLDE ANRETNINGER
× Pastrami serveret med tomatmayonnaise og syltede sennepskorn
× Kalkunbryst serveret med gulerodscreme og brøndkarse
× Hønsesalat med æbler serveret på bund af frisk grønkål og syltede rødløg på toppen (L)

DET VARME
× Mørbradbøf serveret med bløde løg og ristede svampe tilsat persille og hvidløg (SV)

GRØNT OG SALAT
× Kold kartoffelsalat med radiser og sukkerærter vendt med sennepsvinaigrette × Coleslaw med spidskål, agurk og krydderurter (L)

MIBBAGVÆRK
× Koldhævede surdejshvedebrød og rugbrød (G)

Tirsdag  

KOLDE ANRETNINGER
× Oksebryst serveret med flødepeberrod og høvlet peberrod (L)
× Æggesalat med hytteost, rejer og avocado (L)

DET VARME
× Millionbøf serveret med kartoffelmos og hjemmesyltede rødbeder (L)

GRØNT OG SALAT
× Salat af rødkål, rucola og appelsin
× Spidkålssalat med ristede grønne asparges

OSTE
× Vores gode ost fra JAMAost serveret med frugtkompot (L)

MIBBAGVÆRK
× Koldhævede surdejshvedebrød og rugbrød (G)

Onsdag

KOLDE ANRETNINGER
× Dyrlægens natmad serveret med sky og rå løg (SV)
× Grove fiskefrikadeller serveret med urteremoulade (G,L)

DET VARME
× Stegt kylling serveret med kogte kartofler og rabarberkompot

GRØNT OG SALAT
× Hjertesalat med bagte gulerødder, blomkål, pinjekerner og granatæble
× Grønne bønner vendt med dildvinaigrette, rødløg, feta, persille og mandler (L)

DET SØDE ELEMENT
× Hasselnødde konfekt fra MIBbagværk (G,L)

MIBBAGVÆRK
× Koldhævede surdejshvedebrød og rugbrød (G)

TORSDAG

KOLDE ANRETNINGER
× Kogt røget skinke serveret med æggestand og rød peber (L,SV)
× Kartoffelmad med tomat, mayonnaise, ristede løg og drysset med friskklippet purløg

DET VARME
× Pasta carbonara med et twist af grønt (G,L,SV)

GRØNT OG SALAT
× Sund og mættende salat med butterbeans, squash og majs
× Pinksalat med rødbede/rødkål og hytteost (L)

OSTE × Vores gode oste fra JAMAost serveret med ananas-chili-vanilje (L)

MIBBAGVÆRK
× Koldhævede surdejshvedebrød og rugbrød (G)

FREDAG

KOLDE ANRETNINGER
× Charcuteri serveret med tapenade, surt og frisk grønt
× Røget laks serveret med rygeostecreme vendt med dild og hakket radiser (L)

DET VARME
× Fyld selv pitabrød (1stk.): pulled chicken og chilidressing

GRØNT OG SALAT
× Fyld til pita: salat, gulerod, løg, gul og grøn peber
× Tabbouleh med belugalinser og friske krydderurter

MIBBAGVÆRK
× Koldhævede surdejshvedebrød og rugbrød (G)

 

Skal I holde møde?

FIRMAARRANGEMENT

LOKALER

MAD til hele dagen

Ring mig op
close slider

    Lad os komme til dig…


    Events og fester, firmarelaterede arrangementer, butikker eller restauranter? 
Udfyld nedenstående og skriv gerne en besked om, hvilket emne du ønsker at høre mere om – så kontakter vi dig hurtigst muligt.

    Tak for din interesse!

    NYHEDSBREV


    Er du privat eller virksomhed?

    Tilmeld mig jeres nyhedsbrev, tak!