Vælg en side

Ugens frokostmenu

uge 24

G = gluten  /   L = laktose   /   SV = svinekød

Mandag  

KOLDE ANRETNINGER
× Røget fransk hvidløgspølse serveret med tapenade af grønne og sorte oliven (SV)
× Lækker kryddersild serveret med rygeostecreme, æbler og løg (L)
× Skinkesalat vendt med blomkål og tilsmagt med sennep (SV)

DET VARME
× Æggekage med friske tomater, stegt bacon og drysset med purløg (SV,L

GRØNT OG SALAT
x Salat af bagt butternutsquash, radiser, asparges og linser Tabbouleh af bulgur, tomater, agurk, citrus og hakkede krydderurter

MIBBAGVÆRK
× Koldhævede surdejshvedebrød og rugbrød (G)

Tirsdag  

KOLDE ANRETNINGER
× Røget filet serveret med peberfrugtpesto og brøndkarse (SV)
× Pålægssalat af pulled turkey, agurk og urtecreme (L)

DET VARME
× Stegt kyllingeschnitzel fra The Happy Chicken Project serveret med varm pastaret (G)

GRØNT OG SALAT
× Spidskålssalat med melon og ost (L)
× Broccolisalat med gulerødder og løg vendt med cremefraichedressing (L)

OSTE
× Vores gode ost fra JAMAost serveret med sød kompot (L)

MIBBAGVÆRK
× Koldhævede surdejshvedebrød og rugbrød (G)

Onsdag

KOLDE ANRETNINGER
× Rullepølse serveret med sky, rå løg og frisk agurk (SV)
× Lækker fiskesalat af bagt laks, torsk og rejer i rød dressing (L)

DET VARME
× Den klassiske karbonade serveret med stuvede grønærter og gulerødder (SV,L,G)

GRØNT OG SALAT
× Blomkålssalat med æbler, edamamebønner og knas
× Røde salater med røde grøntsager

DET SØDE ELEMENT
× Pain au chocolat fra MIBbagværk (G,L)

MIBBAGVÆRK
× Koldhævede surdejshvedebrød og rugbrød (G)

TORSDAG

KOLDE ANRETNINGER
× Römerbraten serveret med hjemmesyltede rødbeder (SV)
× Hønseæg, tomat og agurk serveret med urtemayonnaise

DET VARME
× Paprikagryde med kylling, pølser, gulerødder og peberfrugt serveret med brune ris (L,G)

GRØNT OG SALAT
× Tomatsalat af friske, syltede og bagte tomater
× Salat med melon, hvide bønner, agurk og jordbær

OSTE
× Vores gode oste fra JAMAost serveret med nødder og tørret frugt i sirup (L)

MIBBAGVÆRK
× Koldhævede surdejshvedebrød og rugbrød (G)

FREDAG

KOLDE ANRETNINGER
× Kyllingepålæg serveret med karrydressing (L)
× Røget okseinderlår serveret med fetacreme og rød peber (L)

DET VARME
× BBQ grillkølle serveret med grøn kartoffelsalat med grov persillepesto og ristede squash

GRØNT OG SALAT
× Karnevalssalat med lime og sesam
× Kålsalat med nektariner, ristet ost og hasselnød (L)

MIBBAGVÆRK
× Koldhævede surdejshvedebrød og rugbrød (G)

Skal I holde møde?

FIRMAARRANGEMENT

LOKALER

MAD til hele dagen

Ring mig op
close slider

    Lad os komme til dig…


    Events og fester, firmarelaterede arrangementer, butikker eller restauranter? 
Udfyld nedenstående og skriv gerne en besked om, hvilket emne du ønsker at høre mere om – så kontakter vi dig hurtigst muligt.

    Tak for din interesse!

    NYHEDSBREV


    Er du privat eller virksomhed?

    Tilmeld mig jeres nyhedsbrev, tak!