Sprøde rugchips med salt

Opskrift


til 1 portion

Tid til at få stillet snacksulten? Prøv en sprød og smagfuld rugbrødschips. Det er nemmere at lave dem, end du tror! Spis dem som de er, eller dyp dem f.eks. i pesto eller hummus.

Ingredienser

Rugbrød efter eget valg (MIBbageri’s solsikkekerne-rugbrød er perfekt til dette)

Olie

Flagesalt

Proces


Sådan gør du

Trin for trin

  1. Tænd ovnen på 200°.
  2. Skær brødet ud i så tynde skiver som muligt.
  3. Fordel skiverne på en bageplade med bagepapir og smør ca. 1 tsk olie ud på hver skive og drys med salt.
  4. Bag i ovnen i ca. 15 minutter, eller indtil de er gyldne og sprøde (tiden afhænger af hvor tykke skiverne er).

    Velbekomme.

Lyst til en gastronomisk oplevelse?