fbpx
Vælg en side
Tomatketchup

Sådan gør du

  1. Skræl og snit løg og hvidløg – du behøver ikke at bekymre dig om hvor fint, da ketchuppen skal blendes til sidst. Sauter løgene let i olien.

  2. Tilsæt sukker, stjerneanis, karry, salt og peber, og lad løgene karamellisere i sukkeret.

  3. Skær tomaterne i grove tern, og kom dem ned til løgene i gryden sammen med eddike.

  4. Lad det hele koge ved svag varme i ca. 45 minutter, til du har en tæt kompot.

  5. Kan evt. tilsmages med lidt tomatpuré.

  6. Blend tomatkompotten til en glat puré, og sigt den igennem en fintmasket sigte (brug evt. en ske til at mase puréen igennem med).

  7. Hæld ketchuppen i en skål, og afkøl den.

Ingredienser

1 løg

1 hvidløg

1 spsk. rapsolie

40 g rørsukker

1 stjerneanis

1 tsk. karry

havsalt og friskkværnet peber

500 g tomater

½ dl æbleeddike

NYHEDSBREV


Er du privat eller virksomhed?


Tilmeld mig jeres nyhedsbrev, tak!