fbpx
Vælg en side
Syltede rødløg

Det smager ikke bare fantastisk, men det er også utroligt nemt at lave. De passer perfekt til hele madregistret (fra det beskidte til det fine), og vil fungere som det syrlige og friske element til din hotdog eller som garnish til din Boeuf Bourguignon.

Hvis du vil have dem sprøde, skal de spises inden for en dag, og derefter vil de, jo længere tid du lader dem stå, blive blødere og blødere.

 

Sådan gør du

  1. Pil rødløgene, og skær dem i skiver.
  2. Kog sukker og eddike op med laurbærblade og timian. Tag ikke lagen af varmen, før sukkeret er helt opløst.
  3. Køl lagen let af, og hæld den over rødløgene.
  4. Skold beholderne med kogende vand.
  5. Kom i lukkede beholdere, og stil på køl ved max +5 grader.

Ingredienser

1 kg rødløg

3 dl sukker

2,5 dl eddike

4 stk. laurbærblade

1 kvist frisk timian

Salt og peber

NYHEDSBREV


Er du privat eller virksomhed?


Tilmeld mig jeres nyhedsbrev, tak!