fbpx
Vælg en side
Strandkrabbe Bisque

Sådan gør du

  1. Du skal starte med at slå krabberne ihjel og det gør du ved at skære dem igennem på langs, brug en god stor kniv.

  2. Tomater, æble, gulerod, persillerod, skalotteløg og hvidløg skal skæres i mindre stykker.

  3. Varm olien op i en god stor gryde og sautér krabberne af i et par minutter. Tilsæt de skårne grøntsager og sautér det hele lidt af igen.

  4. Tilsæt tomatpuré, krydderier og krydderurter. Sautér det hele godt og tilsæt æbleeddike. Lad det koge op og tilsæt nu skaldyrsbouillon og evt. lidt vand, hvis det ikke dækker helt. 

  5. Det hele bringes i kog og skal koge ca. 55 min. Undervejs skal du fjerne skummen som ligger sig i overfladen, da det er alle urenhederne fra krabberne.

  6. Du kan nu vælge at blende det hele og derefter sigt væden fra, det giver den kraftigste bisque.

  7. Du kan også vælge ikke at blende det hele, men bare komme det hele i en sigte og få bisquen fra.

  8. Nu er bisquen faktisk færdig. Den skal blot koges lidt ind og smages til med lidt salt og peber.

  9. Hvis du godt kan lide den er lidt mere cremet, så kan du tilsætte en anelse piskefløde lige inden servering.

     

4 personer

Ingredienser

Til 4 serveringer

1 kg strandkrabber

½ dl. æbleeddike

4 dl. skaldyrsbouillon

2 spsk. tomatpuré

4 spsk. olie

3 friske tomater

1 æble

1 gulerod

1 persillerod

1 stort skalotteløg

3 fed hvidløg

½ tsk. paprika

½ tsk. peberkorn

Frisk timian

Frisk dild

Se også
Ring mig op
close slider

Lad os komme til dig…


Events og fester, firmarelaterede arrangementer, butikker eller restauranter? 
Udfyld nedenstående og skriv gerne en besked om, hvilket emne du ønsker at høre mere om – så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Tak for din interesse!

NYHEDSBREV


Er du privat eller virksomhed?


Tilmeld mig jeres nyhedsbrev, tak!