fbpx
Vælg en side
Nordisk bouillabaisse

Sådan gør du

 
  1. Varm rapsolien op og sauter de finthakkede skalotteløg af til de er blanke.
  2. Tilsæt hakket hvidløg, fintskåret fennikel og porrer samt hakkede tomater.
    Det hele sauteres godt af.
  3. Tilsæt æblemost, fiskebouillon og skaldyrsboillon.
  4. Slå krabberne ihjel og skyld dem grundigt. Flæk hummerne og skyl dem godt.
  5. Kom krabber og hummer i bouillonen og kog det i ca. 15 min.
  6. Tag krabberne og hummerne op og pil kødet ud af hummerne og skær det i mundrette stykker sammen med den hvide fisk. Krabberne smides væk.
  7. Knus tangen i mindre stykker og kom det i suppen.
  8. Kog suppen op og smag til med salt og peber.
  9. Kom fisk og hummer i supper.
  10. Servér suppen og pynt med friske krydderurter og blomster (spiselige)

Ingredienser

Til 4 serveringer

1 1⁄2 dl rapsolie

4 store skalotteløg

4 fed hvidløg

1 stk. porrer

1 stor fennikel

10 friske tomater

200 g tørret tang (blæretang, sukkertang eller lav klørtang)

2 dl. æblemost

½ l fiskebouillon

½ l. skaldyrsbouillon

2 stk. hummere

5 krabber

500 g hvid fisk i filet uden skind og ben

Friske krydderurter og spiselige blomster

 

NYHEDSBREV


Er du privat eller virksomhed?


Tilmeld mig jeres nyhedsbrev, tak!