Vælg en side

Reference: MIB kantinedrift på Aarhus Ø

frokost og fællesskab i pakhusene

 

Til dagligt driver Martin Ib kantinen i Pakhusene på Aarhus Ø, og da advokatfirmaet Interlex rykkede ind i det nye og moderne kontormiljø i marts 2017, var det et naturligt valg for dem, også at blive en del af den fælles frokostordning.

Pakhusene er stedet for virksomheder, der tænker ud af boksen og som ønsker et kontormiljø, hvor man deles om alt fra kantine og mødelokaler til fredagsbarer og fodbold­bane. 

”Selvom man driver en forretning, så er fællesskabet en kæmpe berigelse.” – Martin Ib

MIB serverer hver dag frokost for Pakhusenes lejere fordelt på 2 store fælles kantiner.

Her kan virksomhedernes ansatte få stillet sulten i en lækker og nærende buffet, hvor maden er lavet fra bunden af friske, lokale og sæsonaktuelle råvarer. Kantinen er et pusterum i hverdagen, hvor folk mødes, får et godt måltid og booster fællesskabsfølelsen.

 

 

En nem kantineordning  

For Interlex er det både nemt og bekvemt med en fast kantineordning til deres medarbejdere.      

”Det er super nemt, da vi holder til i Pakhusene og ikke selv har større køkkenfaciliteter. Servicen er god, frokosten er lækker og varieret og der er noget for en hver smag” – Dorte Brinkmann, Interlex Advokater.

 

Byudvikler Rune Kilden der står bag Pakhusenes var heller ikke i tvivl, da der skulle vælges en kantineløsning.

”For Pakhusene har det været vigtigt at finde en person af rette støbning og mindset. Vi ønsker ikke kun en kantine-funktion i huset, men et rum for aktiviteter med mad og mødet mellem mennesker som fokus.”

Har du besøgt vores restauranter?

Ring mig op
close slider

Lad os komme til dig…


Events og fester, firmarelaterede arrangementer, butikker eller restauranter? 
Udfyld nedenstående og skriv gerne en besked om, hvilket emne du ønsker at høre mere om – så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Tak for din interesse!

NYHEDSBREV


Er du privat eller virksomhed?

Tilmeld mig jeres nyhedsbrev, tak!