fbpx
Vælg en side

MIBevent rykker ind i Ceres Park & Arena

MIBevent rykker ind i Ceres Park & Arena

Aarhus Elite har outsourcet køkkenet i Ceres Park & Arena til den kendte aarhusianske restauratør Martin Ib, der blandt andet er indehaver af MIBevent.

Det er en erfaren kok og restauratør, der skal stå for leveringen af maden til arrangementer og events, som fremover afholdes i regi af Ceres Park & Arena og AGF. Den 1. oktober udvider Martin Ib således sin forretning til også at omfatte køkkenet i Ceres Park & Arena. Herfra vil han lave mad til arrangementer og events, catering til udvalgte AGF-kampe, mad ud af huset og frokostordninger.

– Jeg synes, der er et spændende, uudnyttet potentiale i området, og derfor har jeg valgt at udvide min forretning til den sydlige del af byen. Samarbejdet med Ceres Park & Arena er på mange måder interessant, og jeg glæder mig til at blive en del af et af byens mest kendte vartegn, siger Martin Ib, der udover MIBevent også står bag MIB og Spiseriet8000.

MIBevent har mange års erfaring som leverandør af kulinariske oplevelser til selskaber og events – uanset om det er gæster til en let frokost, eller det er 5.000 personer til en stor fest. Le Mans, Skanderborg Festival, Northside og en lang række virksomheder i Østjylland har nydt gavn af MIBevents mad, og nu får gæsterne til arrangementer, som Ceres Park & Arena og AGF afholder, også glæde af den.

– Samarbejdet med MIBevent er et oplagt match for Aarhus Elite. Det giver os mulighed for at rette endnu større fokus på vores kerneforretning, samtidig med at vi fortsat kan tilbyde madoplevelser af højeste kvalitet til vores arrangementer og events. Samarbejdet vil helt sikkert føre spændende synergier med sig, siger Jacob Nielsen, adm. direktør i Aarhus Elite.

Som en del af aftalen bliver MIBevent sølvsponsor i AGF, og Aarhus Netværk Lounge skifter samtidig navn til MIB Lounge.

– Det er interessant for os at blive brandet på en anderledes måde. Vi får direkte kontakt til de mange virksomheder, der er sponsorer i AGF, og det åbner op for nogle spændende forretningsmuligheder, som vi ser frem til at udnytte, siger Martin Ib.

MIBevent vil levere VIP-maden til en del af AGF’s kampe i Ceres Park, men AGF viderefører samtidig det gastronomi-koncept, som blev indført med stor succes i sidste sæson. Det indebærer, at andre af byens velrenommerede restauranter lejlighedsvist vil stå for maden i Comwell Lounge og YouSee Lounge.

Læs mere om MIBevent på www.mibevent.dk og Ceres Park & Arena på www.parkarena.dk.

Har du besøgt vores restauranter?

Ring mig op
close slider

Lad os komme til dig…


Events og fester, firmarelaterede arrangementer, butikker eller restauranter? 
Udfyld nedenstående og skriv gerne en besked om, hvilket emne du ønsker at høre mere om – så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Tak for din interesse!

NYHEDSBREV


Er du privat eller virksomhed?


Tilmeld mig jeres nyhedsbrev, tak!