fbpx
Vælg en side

Mere MIB på Aarhus Ø: Spis hvad du kan hos Martin Ib til marts

Mere MIB på Aarhus Ø: Spis hvad du kan hos Martin Ib til marts

Der er fart på hos den århusianske restauratør Martin Ib. Til marts åbner han endnu en restaurant på Aarhus Ø

Der er god sandsynlighed for, at du er stødt på navnet Martin Ib eller MIB, som hans madunivers hedder, i Aarhus. Han har bagerier og restauranter flere steder i byen, og til marts kommer endnu en restaurant så til.

Det bliver på Aarhus Ø, hvor Martin Ib faktisk allerede driver kantine og madmarked i Pakhusene. Det nye erhvervsbyggeri Pakhus 2 yderst på Aarhus Ø får således glæde af restauranten MIBFeast, hvor konceptet er enkelt: spis og drik, til du ikke kan mere.

– Konceptet er ”det store måltid”, hvor du spiser og drikker alt det du vil. Det er en nytænkning af buffetkonstruktionen, som har øje for en høj kvalitet og altid spændende varierende smagsoplevelser på menuen, lyder det fra Martin Ib i en pressemeddelelse.

I løbet af enten halvanden eller tre timer kan du således gå ombord i fisk, skaldyr, kød og grøntsager. Og det er vigtigt for Martin Ib at der på den nye restaurant bliver plads til alle.

– Vores fornemmeste opgave er, at skabe en god helhedsoplevelse for vores gæster. Derfor er indretningen uformel og menuerne variable, så den gode kulinariske oplevelse består fra gang til gang, og iblandt alle gæster, siger han.

Der bliver plads til op til 100 personer på den nye restaurant, hvor man både kan sidde inde og ude. MIBFeast åbner til marts.

 

Færdigheder

Indsendt den

februar 18, 2020

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

NYHEDSBREV


Er du privat eller virksomhed?


Tilmeld mig jeres nyhedsbrev, tak!