Vælg en side

Martin Ib udgiver kogebog

Martin Ibs nylige bogudgivelse var planlagt, men det var indholdet ikke.

 

Kokken og iværksætteren Martin Ib har i mere end 10 år vidst, at han en dag ville udgive en bog – og det har han netop gjort.

Bogen hedder Fastfood og er Martin Ibs opgør med tankegangen om, at fastfood er det samme som junkfood – en bog med information om råvarer, med opskrifter og med anvisninger til forskellige teknikker i køkkenet.

Bogen er i første omgang trykt i godt 7000 eksemplarer, hvoraf de fleste allerede er solgt, så tilsyneladende er alt gået efter planen. Bortset fra, at der udover selve udgivelsen, faktisk ikke var en plan. Som i overhovedet ikke.

 

– For et år siden spurgte en fotograf mig, om jeg ikke snart skulle udgive den bog, jeg havde planlagt, for han havde teamet klar til det. Jeg svarede jo, fint nok, men troede ikke lige, der ville ske noget så hurtigt. Han ringede efter 14 dage og havde arrangeret første møde imellem parterne, og så spurte han mig naturligt nok, hvad den skulle handle om. Det ved jeg ikke sådan lige – øh, mad måske? svarede jeg, husker Martin Ib.

Senere samme aften kom det dog ret hurtigt til Martin Ib, hvad bogen skulle indeholde. Den skulle handle om fastfood og om mangfoldigheden i alt den mad, han selv arbejder med.

– Det skulle være en bog, hvor man kunne lære mig og mit brand at kende, og ikke bare en opslagsbog med opskrifter. Det skulle også være en bog, der indbyder til at tage børnene med i køkkenet og inddrage dem i madlavningen. ”Bogen er desuden lavet for hylde de gode råvarer og for at slå et slag for, at vi udnytter de fantastiske sæsoner, vi har i Danmark med lækre råvarer stort set året rundt, forklarer han.

Har du besøgt vores restauranter?

Ring mig op
close slider

Lad os komme til dig…


Events og fester, firmarelaterede arrangementer, butikker eller restauranter? 
Udfyld nedenstående og skriv gerne en besked om, hvilket emne du ønsker at høre mere om – så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Tak for din interesse!

NYHEDSBREV


Er du privat eller virksomhed?

Tilmeld mig jeres nyhedsbrev, tak!