Vælg en side
Kikærtepuré

Sådan gør du

 
Dag 1
  1. Skyl kikærterne grundigt og udblød dem i rigeligt med vand i 24 timer.

 

Dag 2
  1. Hæld vandet fra kikærterne og kog dem ca. 1 time til de er helt møre.
  2. Kom kikærterne i en blender og blend dem sammen med olie, kogevand, hvidløg, og karry til en sammenhængende puré.
  3. Massen smages til med citronsaft, salt og peber.
  4. Stilles på køl ved max + 5°

2 personer

Ingredienser

200 g. kikærter

1 fed hvidløg

1 dl. rapsolie

1 spsk. citronsaft

½ tsk. brændt karry

Salt og peber

Se også
Ring mig op
close slider

Lad os komme til dig…


Events og fester, firmarelaterede arrangementer, butikker eller restauranter? 
Udfyld nedenstående og skriv gerne en besked om, hvilket emne du ønsker at høre mere om – så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Tak for din interesse!

NYHEDSBREV


Er du privat eller virksomhed?

Tilmeld mig jeres nyhedsbrev, tak!