Vælg en side

Kendt restauratør åbner restaurant på Aarhus Ø

Aarhus-restauratøren Martin Ib driver til daglig kantinedrift, eventlokaler og madmarked i Pakhusene på Aarhus Ø. Til JUNI udvides restaurationsvirket, når den nye restaurant FEAST åbner i det nye Pakhus 2.

Martin Ib er kokken bag en lang række forretninger under navnet MIB, som nu udvider med det nye restaurationskoncept FEAST, der åbner til foråret. Her serveres en eksklusiv gourmetbuffet af både grønt, fisk, skaldyr og kød med en del fra FEAST’s særlige signatur: En stor brænde- og kulfyret Josper-ovn, som får plads midt i restauranten.

”Konceptet er ”det store måltid”, hvor du spiser og drikker alt det du vil. Det er en nytænkning af buffetkonstruktionen, som har øje for en høj kvalitet og altid spændende varierende smagsoplevelser på menuen.”

 

Noget til alle

Idéen med FEAST er at skabe rum til den uformelle omgang – med plads til både voksne og børn.

Her indbydes til hygge med en afslappet indretning og med et koncept af selvbetjening, hvor du som gæst kan gå til og fra mad- og drikke buffeten, lige som du har lyst.

”Der skal være plads til alle, og vores fornemmeste opgave er, at skabe en god helhedsoplevelse for vores gæster. Derfor er indretningen uformel og menuerne variable, så den gode kulinariske oplevelse består fra gang til gang, og iblandt alle gæster.”

 

Spis med havudsigt 

Hos FEAST er maden det bærende element, men rammerne mindst ligeså vigtige. Derfor er beliggenheden altafgørende for Martin Ib, der understreger at han er glad for, at kunne bidrage til mere liv på Aarhus Ø.

”Aarhus Ø er et område i vækst, som flere begynder at få øjnene op for. Her er nogle fantastiske omgivelser med kig til både skov og vand, og samtidig får du fornemmelsen af storby når du befinder dig iblandt de høje New Yorker-inspirerede bygninger. Lokalerne er stilistisk gennemførte i nordisk design, som matcher MIBs udtryk helt forrygende – så selvfølgelig skulle FEAST placeres her.”

Restauranten huser op til 100 personer og har både inden- og udendørs servering. Udendørs råder restauranten over en indbydende terrasse med en enestående udsigt.

”Lokationen er en sand Aarhus-perle, og vi glæder os til de mange aftener på terrassen med gang i ovnen og mange glade gæster.”

Seating er enten 1,5, 2 eller 2,5 timer med både mad og drikkevarer inkluderet. FEAST byder også på nye signatur drinks og lettere anretninger.

 

 

FEAST

Mariane Thomsens Gade 4B, 8000 Aarhus Ø

Email: feast@martinib.dk

Åbningstider:

Onsdag – torsdag: 17.00-22.00

Fredag – lørdag: 17.00-23.00

Søndag – tirsdag: Lukket

 

 

 

Har du besøgt vores restauranter?

Ring mig op
close slider

Lad os komme til dig…


Events og fester, firmarelaterede arrangementer, butikker eller restauranter? 
Udfyld nedenstående og skriv gerne en besked om, hvilket emne du ønsker at høre mere om – så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Tak for din interesse!

NYHEDSBREV


Er du privat eller virksomhed?

Tilmeld mig jeres nyhedsbrev, tak!