fbpx
Vælg en side

Kendt Aarhus-kok overtager travbanens restaurant

Kendt Aarhus-kok overtager travbanens restaurant

Til efteråret får Jydsk Væddeløbsbane ny og kendt restauratør.

Martin Ib. Eller bare Mib, som det hedder i navnene på de fleste af hans forretninger: Mib på Ceres Park & Arena, Mib-event, Mibmadmarked og Mibpakhusene. Og så også lige Spiseriet8000.

Til september udvider den århusianske kok og restauratør Martin Ib igen forretningen – denne gang med restauranten på Jydsk Væddeløbsbane.

– Der er et spændende, uudnyttet potentiale i området, og derfor har jeg valgt at udvide min forretning i den sydlige del af byen. Samarbejdet er på mange måder interessant, og jeg glæder mig til at blive en del af endnu et af byens kendte vartegn, skriver Martin Ib i en pressemeddelelse.

 

Godt match begge veje

På hver løbsdag vil det være muligt at bestille bord i restauranten, ligesom det vil være muligt at reservere lokalerne til alt fra konfirmationer og bryllupper til firmafester og events.

Paul Bjerring, der er bestyrelsesformand hos Jydsk Væddeløbsbane, kalder outsourcingen til Martin Ib for et oplagt match.

– Det giver os mulighed for at rette endnu større fokus på vores kerneforretning, samtidig med at vi kan tilbyde madoplevelser af højeste kvalitet til vores gæster i restauranten samt til arrangementer og events. Samarbejdet vil helt sikkert, for begge parter, føre spændende tiltag og muligheder med sig, siger han i meddelelsen.

Også Martin Ib ser muligheder i det nye samarbejde:

– Det er interessant for os at blive brandet og set på en anderledes måde. Vi får direkte kontakt til de mange gæster, virksomheder og sponsorer, og det åbner for nogle spændende forretningsmuligheder, som vi ser frem til at udforske, lyder det.

Restauranten på Jydsk Væddeløbsbane har siden 2014 været drevet af fødevarevirksomheden Ricewood.

Færdigheder

Indsendt den

februar 18, 2020

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

NYHEDSBREV


Er du privat eller virksomhed?


Tilmeld mig jeres nyhedsbrev, tak!