fbpx
Vælg en side
HJEMMELAVET CHOKOLADE PÅLÆG

Hjemmelavet chokoladepålæg er et sikkert hit i de fleste familiekøkkener. Lad børnene være med til både at samle nødderne og efterfølgende lave chokoladecremen i køkkenet.

 

Sådan gør du

  1. Begynd med at riste hasselnødderne i ovnen ved 160 grader i ca. 10-15 min. De skal være gyldne og dufte.

  2. Hak chokoladen og kom dem op i en foodprocessor sammen med honning og de ristede nødder. Blend det hele til en grov masse.

  3. Tilsæt kogende vand lidt ad gangen, til du har en glat creme.

  4. Kom Chokoladepålæggen på glas, og opbevar den i køleskabet, hvor den kan holde sig 30-40 dage.

Ingredienser

 

250 g mørk chokolade 70%

150 g lys chokolade

250 g hasselnøddekerner

200 g honning

3,5 dl kogende vand

NYHEDSBREV


Er du privat eller virksomhed?


Tilmeld mig jeres nyhedsbrev, tak!