Vælg en side

Reference: Minimum får daglig frokost fra MIB

En frokostordning for alle

 

Hos Minimum blev man træt af kedelige, asociale madpakker der blev spist på den fast kontorplads.
Indehaver, Peder Tang, måtte finde en frokostleverandør der var fleksibel i forhold til allergier uden at gå på kompromis med maden, så personalet i fælleskab kunne nyde frokostpausen.

”Det afgørende, da vi skulle vælge frokostleverandør var, at de kunne være fleksible i forhold til forskellige allergier og samtidig levere lækkert og frisklavet mad til en fair pris. Vi valgte Spiseriet8000 fordi vi gerne ville skabe en frokostordning, med mad for en hver smag, hvor alle kunne spise samlet.” – Mathilde V. Andersen, Service Assistant

  

En ren luksusfrokost

Salaten er et stort hit blandt Minimums medarbejdere, men Mathilde er ikke bleg for at indrømme, at det heller ikke er helt ved siden af, når Spiseriet8000 serverer solid varm mad.

”Frokosten er meget varieret og der bliver altid serveret noget for enhver smag. Især salaten er populær, da der er mange forskellige valgmuligheder. Der kan godt gå lidt ’plejehjem’ i det varme mad, men det smager altså godt og klassikerne holder bare!”

Når man, som Minimum, har lidt over 30 ansatte der har brug for benzin på motoren på samme tid, er det rart, at frokosten er let at gå til og kommer til tiden.

”Det er ren luksusfrokost. Den er nem, overskuelig og lige til at spise. Servicen er god og maden bliver leveret til tiden af venlige og servicemindede ansatte.”

Meget mere mad

Det er ikke kun til frokost, at Martin Ib får lov til, at servicere Minimum. Minimum har ved flere lejligheder brugt MIB’s event- og cateringafdeling.

Da der allerede var etableret et samarbejde og Minimum kendte til Martin Ib’s madunivers og service niveau var det en oplagt mulighed at bruge MIB til husets mange arrangementer.

”Vi har brugt MIB til flere arrangementer, og hver gang har de været så søde til at hjælpe med at afvikle, fortælle om retterne og levere virkelig lækker og varieret mad alt efter arrangements type”. 

         

 

 

Har du besøgt vores restauranter?

Ring mig op
close slider

Lad os komme til dig…


Events og fester, firmarelaterede arrangementer, butikker eller restauranter? 
Udfyld nedenstående og skriv gerne en besked om, hvilket emne du ønsker at høre mere om – så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Tak for din interesse!

NYHEDSBREV


Er du privat eller virksomhed?

Tilmeld mig jeres nyhedsbrev, tak!