Flæskestegssandwich
Flæskestegssandwichen er blevet en klassiker hos MIB og kendt hos vores gæster.
Du kan få den i MIBMADMARKED og ellers rundt om i landet når vi er på div. festivaller om sommeren.
Du kan naturligvis også lave den selv.
Sådan gør du
- Sørg for at den rå svinekam er ridset i sværen.
- Krydre sværen med salt og peber og også gerne lidt lauerbærblade.
- Sæt stegen i et ildfast fad med lidt vand i bunden.
- Varm ovnen op til 150° og sæt stegen ind i 1 ½ time. Her er det vigtigt at der hele tiden er væske i bunden
- Skru derefter ovnen op på 200° og giv den til sværen er helt sprød.
- Æblet skæres i tynde skiver.
- Hvis ikke bollerne er helt friskbagte, så væd dem let og lun dem hurtigt tur i ovnen.
- Flæk bollerne og smør dem med sennepsmayo.
- Kom 2 flotte skiver flæskesteg på bunden.
- Lun rødkålen i en lille gryde og fordel det oven på flæskestegen.
- Så skal æblerne fordeles og til sidst de syltede agurker.
- Sæt toppen på og der er serveret.
4 personer
Ingredienser
Til 4 serveringer
4 foccaciaboller
8 spsk. sennepsmayonnaise
600 g flæskesteg med sprød svær.
1 æble
8 spsk. rødkål
4 spsk. kryddersyltede agurker
Se også