Vælg en side
Flæskestegssandwich
Flæskestegssandwichen er blevet en klassiker hos MIB og kendt hos vores gæster.

Du kan få den i MIBMADMARKED og ellers rundt om i landet når vi er på div. festivaller om sommeren.

Du kan naturligvis også lave den selv.

 

Sådan gør du

  1. Sørg for at den rå svinekam er ridset i sværen.
  2. Krydre sværen med salt og peber og også gerne lidt lauerbærblade.
  3. Sæt stegen i et ildfast fad med lidt vand i bunden.
  4. Varm ovnen op til 150° og sæt stegen ind i 1 ½ time. Her er det vigtigt at der hele tiden er væske i bunden
  5. Skru derefter ovnen op på 200° og giv den til sværen er helt sprød.
  6. Æblet skæres i tynde skiver.
  7. Hvis ikke bollerne er helt friskbagte, så væd dem let og lun dem hurtigt tur i ovnen.
  8. Flæk bollerne og smør dem med sennepsmayo.
  9. Kom 2 flotte skiver flæskesteg på bunden.
  10. Lun rødkålen i en lille gryde og fordel det oven på flæskestegen.
  11. Så skal æblerne fordeles og til sidst de syltede agurker.
  12. Sæt toppen på og der er serveret.

4 personer

Ingredienser

Til 4 serveringer

4 foccaciaboller

8 spsk. sennepsmayonnaise

600 g flæskesteg med sprød svær.

1 æble

8 spsk. rødkål

4 spsk. kryddersyltede agurker

Se også
Ring mig op
close slider

Lad os komme til dig…


Events og fester, firmarelaterede arrangementer, butikker eller restauranter? 
Udfyld nedenstående og skriv gerne en besked om, hvilket emne du ønsker at høre mere om – så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Tak for din interesse!

NYHEDSBREV


Er du privat eller virksomhed?

Tilmeld mig jeres nyhedsbrev, tak!