fbpx
Vælg en side
Flæskestegssandwich
Flæskestegssandwichen er blevet en klassiker hos MIB og kendt hos vores gæster.

Du kan få den i MIBMADMARKED og ellers rundt om i landet når vi er på div. festivaller om sommeren.

Du kan naturligvis også lave den selv.

 

Sådan gør du

  1. Sørg for at den rå svinekam er ridset i sværen.
  2. Krydre sværen med salt og peber og også gerne lidt lauerbærblade.
  3. Sæt stegen i et ildfast fad med lidt vand i bunden.
  4. Varm ovnen op til 150° og sæt stegen ind i 1 ½ time. Her er det vigtigt at der hele tiden er væske i bunden
  5. Skru derefter ovnen op på 200° og giv den til sværen er helt sprød.
  6. Æblet skæres i tynde skiver.
  7. Hvis ikke bollerne er helt friskbagte, så væd dem let og lun dem hurtigt tur i ovnen.
  8. Flæk bollerne og smør dem med sennepsmayo.
  9. Kom 2 flotte skiver flæskesteg på bunden.
  10. Lun rødkålen i en lille gryde og fordel det oven på flæskestegen.
  11. Så skal æblerne fordeles og til sidst de syltede agurker.
  12. Sæt toppen på og der er serveret.

Ingredienser

Til 4 serveringer

4 foccaciaboller

8 spsk. sennepsmayonnaise

600 g flæskesteg med sprød svær.

1 æble

8 spsk. rødkål

4 spsk. kryddersyltede agurker

NYHEDSBREV


Er du privat eller virksomhed?


Tilmeld mig jeres nyhedsbrev, tak!