Vælg en side
Estragonmayo

Sådan gør du

  1. Æggeblommer piskes med sennep, salt og eddike.
  2. Estragon blendes med olie, så estragonen er helt fin.
  3. Olien piskes nu i æggemassen indtil mayonnaisekonsistens opnås.
  4. Bruges til at smøre på brødet, til salater eller som en kold sauce.

2 personer

Ingredienser

1 dl. æggeblommer

1 tsk. dijon sennep

1 spsk. salt

2 spsk. eddike

1 l. Rapsolie

0,5 dl. plukket estragon

Se også
Ring mig op
close slider

Lad os komme til dig…


Events og fester, firmarelaterede arrangementer, butikker eller restauranter? 
Udfyld nedenstående og skriv gerne en besked om, hvilket emne du ønsker at høre mere om – så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Tak for din interesse!

NYHEDSBREV


Er du privat eller virksomhed?

Tilmeld mig jeres nyhedsbrev, tak!