fbpx
Vælg en side
Courgetter og frisk gedeost

En let lille ret som kan bruges til snack, et element i en let frokost eller som en del af picnickurven.

 

Sådan gør du

  1. Courgetten skal vaskes og skæres i lange brede tynde stykker. Det er nemmest at bruge en tyndskræller eller et mandolinjern.
  2. Når du har skåret 8 stykker pensles de med rapsolie og drysses med salt og peber.
  3. Gedeosten kommes i en skål og røres til en creme med rødløg, hvidløg og citron.
  4. Cremen smages til med salt og peber.
  5. Courgetterne rulles nu som cylindere med oliesiden indad. Der skal være hul i midten på ca. 2-3 cm.
  6. I hullet sprøjtes ostecremen i og der pyntes med lækre friske krydderurter.

Ingredienser

Til 4 serveringer

1 courget

1 spsk. koldpresset rapsolie

150 g gedefriskost (alm. friskost kan også bruges)

1 spsk. finthakket rødløg

1 fed finthakket hvidløg

Saft og skal fra ½ citron

Friske krydderurter

Havsalt og friskkværnet peber

NYHEDSBREV


Er du privat eller virksomhed?


Tilmeld mig jeres nyhedsbrev, tak!