Vælg en side

Book1

BRØCHNER HOTELS OG LOKAL MADIVÆRKSÆTTER ÅBNER NY FOOD COURT I AARHUS

Til foråret 2020 åbner Brøchner Hotels et nyt hostel koncept i Aarhus, BOOK1 Design Hostel. Det nye design hostel bliver for alle, lokale såvel som overnattende gæster. Med åbningen af BOOK1 Design Hostel lanceres samtidig en food fourt i samarbejde med den Aarhus-etablerede gastronomiske iværksættervirksomhed, MIB.

Fra april 2020 kan århusianerne – og gæster fra Danmark og resten af verden – tjekke ind på Aarhus første design hostel. Samtidig kan man se frem til at gå på opdagelse i et madunivers med lækre fristelser fra MIB, der blandt andet er kendt for madkoncepterne i den nye Aarhus Lufthavn, Væddeløbsbanen, Ceres Park & Arena og tre bagerier i byen.

Med det nye design hostel og food court vil Brøchner Hotels skubbe til den gængse opfattelse af et hostel og give gæsterne en oplevelse ud over det, man normalt kan forvente. Netop derfor skulle MIB være ansvarlig for maduniverset, med sin evne til at jonglere mange forskellige koncepter under samme tag.

”Med BOOK1 Design Hostel vil vi tilbyde gæsterne og de lokale i Aarhus en gastronomisk oplevelse, man ikke normalt forventer af et hostel. Det skal være interessant for både danske og internationale gæster og samtidig tilføre noget til Aarhus. MIB har lokal know how og visionære ideer, og derfor var det oplagt at samarbejde om at skabe ekstraordinære oplevelser i fællesskab”, fortæller Martin Dyrholm, General Manager på BOOK1 Design Hostel, der selv har sin oprindelse i Aarhus.

 

ET MIKS AF KONCEPTER I CENTRUM AF AARHUS

Den nye food court på BOOK1 Design Hostel byder på et miks af madkoncepter. Blandt andet et bageri og morgenmadssted med lækkert bagværk, en brændefyret grill med grillretter som kød, fisk og grøntsager, nordisk smørrebrød og et nordisk pizzakoncept. Maden kan nydes på langborde i en ’social dining’ stil eller som take away, der kan spises udendørs i Mølleparken – eller på farten.

”Det er første gang, at vi samler stort set alle vores koncepter under ét tag. Det bliver et åbent og imødekommende sted, hvor man vælger, hvad man har lyst til og hænger ud, hvor man har lyst til. Og med placeringen i så historisk en bygning som det gamle hovedbibliotek, er jeg sikker på, at det bliver et nyt vartegn for Aarhus”, fortæller Martin Ib, grundlægger af MIB.

Om samarbejdet med Brøchner Hotels tilføjer han yderligere:

”Jeg glæder mig til at lære Brøchner Hotels endnu bedre at kende. Vi har mange fælles værdier, og jeg er meget betaget af det univers, de repræsenterer. Og frem for alt, så glæder jeg mig selvfølgelig til at servere god mad for vores gæster.”

BOOK1 Design Hostel og MIBfoodcourt åbner i april 2020. Det nye madunivers byder på retter i flere forskellige prisklasser, hvor alle gæster kan være med.

 

OM BOOK1 DESIGN HOSTEL

  • Det tidligere hovedbibliotek i hjertet af Aarhus åbner i april 2020 som nyt design hostel
  • 452 senge fordelt over bunk dorms til 4-14 personer, pod dorms, private dobbeltværelser og  4 private hostel suiter
  • Food court med et miks af madkoncepter
  • Good Morning. It’s Organic! Sund og økologisk morgenmad
  • Barer og lounges
  • Sauna
  • BOOK1 Design Hostel er placeret i Mølleparken midt i Aarhus by med natur og åen lige foran

Adresse: Møllegade 1, Mølleparken, 8000 Aarhus C, Telefon: +4533957700
Hjemmeside: https://www.brochner-hotels.com/book1-designhostel/

OM BRØCHNER HOTELS

Brøchner Hotels har seks boutique hoteller, alle med en unik og central beliggenhed i København – Hotel SP34 (****+), Hotel Ottilia (****+), Hotel Danmark (****+), Avenue Hotel Copenhagen (***+), Hotel Astoria (***) og det femstjernede Hotel Herman K (*****). Seneste projekt er det 4+ stjernede boutique hotel, Hotel Ottilia, der åbnede i januar måned i Carlsberg Byens tidligere bryggeribygninger i de ikoniske bygninger Maltmagasinet og Lagerkælder 3.

I 2020 udvider Brøchner Hotels porteføljen med et nyt hostel koncept, når de åbner BOOK1 Design Hostel, et design hostel i det tidligere hovedbibliotek i Aarhus.

Både Brøchner Hotels som virksomhed og flere af boutique hotellerne, er blevet anerkendt af Wallpaper*, Condé Nast Traveler og European Hotel Design Awards (i dag AHEAD Awards) med nomineringer til hotel- og designpriser.

 

OM MIB

MIB er et Aarhusetableret madcirkus med gastronomisk mad af høj kvalitet. Det er kreativ mad, man bliver glad af at se og smage på, præsenteret gennem forskellige koncepter. Kendetegnene er gode lokale råvarer fra sæson, moderne gastronomi samt klassiske retter i nye fortolkninger.

Martin Ib er kokken bag madimperiet, som siden 2004 har skabt unikke oplevelser til både private og erhverv. MIB bespiser omkring en million om året igennem sine mange koncepter, herunder MIBmadmarked, MIBbageri, MIBbagværk, MIBpakhusene, Spiseriet8000, MIB Jydsk Væddeløbsbane, MIBevent, Cooking Kidz, MIBfestival, MIBairport, og seneste skud på stammen – MIBfoodcourt.

MIB er et hurtigt voksende dynasti med et velkendt navn i den danske restaurationsbranche. Her er hele tiden nye koncepter og idéer på tegnebrættet, med det formål at berige gæster med enestående smagsoplevelser.

 

Har du besøgt vores restauranter?

Ring mig op
close slider

Lad os komme til dig…


Events og fester, firmarelaterede arrangementer, butikker eller restauranter? 
Udfyld nedenstående og skriv gerne en besked om, hvilket emne du ønsker at høre mere om – så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Tak for din interesse!

NYHEDSBREV


Er du privat eller virksomhed?

Tilmeld mig jeres nyhedsbrev, tak!