Vælg en side
Boller i karry

Sådan gør du

 
Kødboller
  1. Rør kødet med salt og æg, og tilsæt løg, mel og peber.
  2. Rør mælk i farsen og lad den trække tildækket i køleskabet et par timer, eller til næste dag.
  3. Form farsen til små boller med en våd spiseske
  4. Læg dem forsigtigt i kogende saltet vand i 3-5 min.
 
Sauce
  1. Sautér løg, æbler, hvidløg og karry i smør.
  2. Tilsæt hønsefond, mælk og fløde og lad koge op.
  3. Jævn saucen med en smørbolle, blend og smag til med salt, peber og æblecidereddike.
  4. Læg kødbollerne i saucen og varm retten hurtigt igennem. 
 
Smørbolle
  1. Rør blødt smør og mel sammen til en glat, luftig masse.

2 personer

Ingredienser

Til 4 serveringer
Kødboller

500 g hakket kalv og flæsk, 8-15% fedt

1 lille tsk. salt

1 æg

45 g hvedemel

2½ dl sødmælk

2 store løg, fintrevne

½ tsk. peber

Karrysauce

2 løg, finthakkede

1 tsk. smør

2 madæbler i tern

1 lille spsk. madraskarry

1 fed hvidløg, finthakket

1 dl sødmælk

½ dl fløde

5 dl hønsefond

1 spsk. æblecidereddike

Salt og peber

Smørbolle

25 g blødt smør

25 g hvedemel

Se også
Ring mig op
close slider

Lad os komme til dig…


Events og fester, firmarelaterede arrangementer, butikker eller restauranter? 
Udfyld nedenstående og skriv gerne en besked om, hvilket emne du ønsker at høre mere om – så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Tak for din interesse!

NYHEDSBREV


Er du privat eller virksomhed?

Tilmeld mig jeres nyhedsbrev, tak!