fbpx
Vælg en side
Blomstersirup

Denne blomstersirup er skøn på yoghurten eller blandet med danskvand.

 

Sådan gør du

 
  1. Bring vand, vanilje og sukker i kog og tilsæt herefter æbleeddiken.
  2. Kog det igennem til sukkeret er helt opløst, ca. 12-15 min.
  3. Tag det af varmen og tilsæt blomsterne. Lad det nu køle helt af.
  4. Sigt siruppen ned i skolede rengjorte glas og luk dem så de lukker helt tæt – patentglas eller karafler er rigtig gode.
  5. Nu kan den holde sig i lang lang tid. Efter åbning skal det opbevares i køleskabet.

Ingredienser

Til 4 serveringer

1 l vand

5 dl. æbleeddike

1,2 kg sukker

35 g hybenrosenblade

35 g friske lavendelblomster

Kornene fra ½ vanillestang

 

NYHEDSBREV


Er du privat eller virksomhed?


Tilmeld mig jeres nyhedsbrev, tak!