Vælg en side
Blomstersirup

Denne blomstersirup er skøn på yoghurten eller blandet med danskvand.

 

Sådan gør du

 
  1. Bring vand, vanilje og sukker i kog og tilsæt herefter æbleeddiken.
  2. Kog det igennem til sukkeret er helt opløst, ca. 12-15 min.
  3. Tag det af varmen og tilsæt blomsterne. Lad det nu køle helt af.
  4. Sigt siruppen ned i skolede rengjorte glas og luk dem så de lukker helt tæt – patentglas eller karafler er rigtig gode.
  5. Nu kan den holde sig i lang lang tid. Efter åbning skal det opbevares i køleskabet.

2 personer

Ingredienser

Til 4 serveringer

1 l vand

5 dl. æbleeddike

1,2 kg sukker

35 g hybenrosenblade

35 g friske lavendelblomster

Kornene fra ½ vanillestang

Se også
Ring mig op
close slider

Lad os komme til dig…


Events og fester, firmarelaterede arrangementer, butikker eller restauranter? 
Udfyld nedenstående og skriv gerne en besked om, hvilket emne du ønsker at høre mere om – så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Tak for din interesse!

NYHEDSBREV


Er du privat eller virksomhed?

Tilmeld mig jeres nyhedsbrev, tak!