fbpx
Vælg en side
Avocado toast

Sådan gør du

  1. Start med at tage hvedebrødet og rist skiverne gyldne i rapsolie på panden. Du kan også pensle dem med rapsolie og grille dem på grillen eller over bål.
  2. Aspargesene knækker du bunden af og vasker dem.
  3. Put dem på grillen eller på en tør pande indtil de bliver møre og branker lidt.
  4. Flæk avocadoerne, tag stenen ud og pil skrællen af. Sørg for du stadig har halve avocadoer efterfølgende.
  5. Skør avocadoerne i strimler og vend dem i citronsaft. Krydr dem med salt og peber.
  6. Tag en gryde og fyld godt med vand i (ca. 2 l.) Tilsæt eddike og bring det til kogepunktet.
  7. Slå æggene forsigtigt ud et ad gangen på en flad tallerken. Skru ned for vandet så det ikke koger, men ligger lige under. Skab cirkulation i vandet med et piskeris og kom derefter ægget i vandet.
  8. Når ægget er fast udvendigt kan du tage det op. Det skal så gerne være pocheret således, at du stadig har en flydende blomme.
  9. Anret asparges oven på det ristede brød, avocadoskiverne oven på og til sidst det pocherede æg.
  10. Pynt med rigeligt af karse og friskkværnet peber og salt.

4 personer

Ingredienser

Til 4 serveringer

2 modne avocadoer

Saft af ½ citron

4 skiver hvedebrød

Rapsolie

12 grønne asparges

4 æg

0,5 dl eddike

Karse

Salt og Knust sort peber

Se også
Ring mig op
close slider

Lad os komme til dig…


Events og fester, firmarelaterede arrangementer, butikker eller restauranter? 
Udfyld nedenstående og skriv gerne en besked om, hvilket emne du ønsker at høre mere om – så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Tak for din interesse!

NYHEDSBREV


Er du privat eller virksomhed?


Tilmeld mig jeres nyhedsbrev, tak!