fbpx
Vælg en side
Andechips

Chips behøver ikke altid være lavet af grøntsager. Disse sprøde og puffede chips kan også laves af f.eks. hummer eller kylling.

 

Sådan gør du

  1. Andekødet skøres frit for sener og skind og skæres i mindre stykker.

  2. Kødet blendes med tapiokamel, bouillon og salt til en glat fars.

  3. Kør farsen gennem en sigte for at være sikker på at du ikke har klumper i.

  4. Brug en dejskraber.

  5. Farsen smørres ud mellem to stykker bagepapir. Det er vigtigt at du smøre det tyndt ud men stadig så det er sammenhængende.

  6. Bag farsen i en forvarmet ovn ved 150 grader i ca. 10-15 min.

  7. Køles af på køkkenbordet natten over.

  8. Så er det tørt og du kan brække chipsstykker af.

  9. Varm olien op og fritér stykkerne her i.

  10. Så snart stykkerne tages op af olien drysses de med salt og knuste tørrede svampe.

     

    Serveres med dip.

Ingredienser

Til 4 serveringer

150 g fersk andeød

100 g tapiokamel

1,2 dl bouillon

Lidt salt

Rapsolie

Tørrede svampe

NYHEDSBREV


Er du privat eller virksomhed?


Tilmeld mig jeres nyhedsbrev, tak!