Vælg en side
Andebryst m. rødder, hamp og solbær

Sådan gør du

Andebryst 
  1. Du skal starte med at ordne andebrysterne. Fjern sener og ridsfedtet uden at skære i kødet.

  2. Sæt en pande på komfuret og varm den godt op. Brun andebrysterne af – start på fedtsiden.

  3. Læg andebrysterne i et ildfast fad og gnid dem med salt, peber og finthakket frisk rosmarin.

  4. Ca. 30 min. før du skal servere andebrysterne, sætter du dem i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 10-12 min.

  5. Lad dem derefter trække på køkkenbordet i ca. 8-10 min. og skær dem derefter ud i skiver.

Rødder
  1. Rodfrugterne skal du have langtidsbagt – også kaldet dehydreret.

  2. Start med at skrælle rodfrugterne. Det er bedst med dem der har størrelse med en gulerod, men er de større, så må de deles så de passer i en gulerods størrelse.

  3. Vend rødderne med rapsolie, salt og peber, grofthakket koriander og fennikelfrø.

  4. Læg det på en bageplade og sæt det i en forvarmet ovn ved 140 grader i ca. 1 ½ time.

  5. Lige inden servering vender du rødderne med hampekernerne.

Solbær
  1. Til saucen starter du med at koge solbæreddiken op sammen med sukkeret. Det skal ca. koge ind til det halve og så tilsætter du alt bouillonen og de friske solbær.

  2. Nu skal det have lov at koge ind til en kraftig sauce. Smag til med salt og peber.

  3. Hvis du vil have din sauce lidt mere cremet, så kan du piske et par kolde klatter smør i lige inden du servere.

     

    OBS. Ristede hampekerner får du i specialkost forretninger eller på moellerupshop.com

 

2 personer

Ingredienser

Til 4 serveringer

 

Andebryst

2 Berberie andebryster

1 stang frisk rosmarin

Salt og peber

 

Rødder

500 g blandede rødder (gulerødder, pastinak, persillerod)

Rapsolie

50 g ristede hampekerner

Frisk koriander

1 tsk fennikelfrø

 

Solbær

200 g friske solbær

1 dl. solbæreddike

2 spsk sukker

½ l ande- eller oksebouillon

Se også
Ring mig op
close slider

Lad os komme til dig…


Events og fester, firmarelaterede arrangementer, butikker eller restauranter? 
Udfyld nedenstående og skriv gerne en besked om, hvilket emne du ønsker at høre mere om – så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Tak for din interesse!

NYHEDSBREV


Er du privat eller virksomhed?

Tilmeld mig jeres nyhedsbrev, tak!