Vælg en side

Hvad er MIB…

MIB er et aarhusiansk madunivers bestående af en lang række virksomheder, som årligt bespiser mere end 1 mio. mennesker. Vores grundlag er helhedsoplevelser med mad som det bærende element. Vores retter tager udgangspunkt i en blanding af klassisk og moderne bagværk og kogekunst af friske råvarer.

 

Manden bag

Martin Ib er manden bag det kulinariske virke MIB. Med nøgleord som struktur, arbejdsomhed og ærlighed, har den kreative gastronom skabt et mindre madimperium fra bunden.

Som bare 16-årig flyttede Martin hjemmefra fødeøen Lolland til Aarhus. Her blev han udlært tjener, var forbi den Kongelige Livgarde og efterfølgende uddannet kok med flere år som køkkenchef, inden han i 2004 blev selvstændig restauratør, med eget navn over døren.

Siden da har MIB-virket taget fart, og udgør nu mere end 12 forskellige virksomheder, som beskæftiger mere end 100 ansatte, i et moderne køkken med holdninger og høje krav til både råvarer, smag, tilberedning, næringsindhold og sundhed.

Med et stærkt bagland af dygtigt personale, skaber MIB madglæde i hverdagen til  kunderne, når Martin Ib og hans team udvikler på tidens madtendenser og byder på spændende nye smagsoplevelser.

 

FOR BÅDE PRIVATE OG VIRKSOMHEDER
Du kan møde MIB både som privatperson og som virksomhed.
For private har vi bagerier, restauranter og madmarkeder, og så afholder vi skræddersyede fester både med mad ud af huset og i vores mange festlokaler rundt omkring i Aarhus.

Til virksomheder leverer vi frokostordninger og catering, afholder møder, konferencer og diverse firmafester – både som totalarrangementer ude af huset og i vores lokaler.

Mød de ansatte

Foredrag

Job hos MIB

Forretninger

Ring mig op
close slider

  Lad os komme til dig…


  Events og fester, firmarelaterede arrangementer, butikker eller restauranter? 
Udfyld nedenstående og skriv gerne en besked om, hvilket emne du ønsker at høre mere om – så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Tak for din interesse!

  NYHEDSBREV


  Er du privat eller virksomhed?

  Tilmeld mig jeres nyhedsbrev, tak!