Vælg en side

Foredrag med Martin Ib 

Martin Ib

Synonym med Aarhus er madimperiet MIB. Bag koncernen er den velkendte kok og restauratør Martin Ib, som fortsætter sit driftige erhvervseventyr ved at lancere spændende nye koncepter, samtidig med at revolutionere sin virksomhedsstruktur.

MIB koncernen har de seneste 15 år været ejerledet af Martin selv, men nu bringer han erhvervsprofiler fra andre brancher på banen, så virksomheden bliver godt rustet til de mange kommende nye initiativer, lokalt såvel som på landsplan.

Erhvervsmanden der stadig selv er en stor del af den daglige afvikling af arrangementer, leder og idemager med den rigtige finger på pulsen, til familiefar i en familie med plads til to selvstændige.

Der er mange mulige vinkler på et foredrag med Martin Ib.. Hør mere ved at kontakte Martin på Telefon: 28 35 84 43 eller Email: mib@martinib.dk

 

OM MIB KONCERNEN

MIB er blevet et aarhusiansk vartegn, og koncernen står bag selskabs- og event virksomhederne MIBevent, MIBpakhusene, MIBcookingkidz, MIBfestival og MIBvæddeløbsbanen.

Firma og frokostvirksomheden Spiseriet8000, butikkerne MIBmadmarked, MIBbageri, engrosbageriet MIBbagværk og senest MIBairport.

MARTIN IB
Han flyttede hjemmefra fødeøen Lolland til Aarhus allerede som 16 årig.

Han blev udlært tjener, var forbi den Kongelige Livgarde og blev efterfølgende uddannet kok og arbejdede i flere år som køkkenchef og madigangsætter, inden han i 2004 blev selvstændig restauratør, med eget navn over døren

Struktur, arbejdsomhed og ærlighed er nøgleord for MARTIN IB og kendetegnende for det MADCIRKUS han har skabt.

Mød de ansatte

Job hos MIB

Forretninger

Ring mig op
close slider

  Lad os komme til dig…


  Events og fester, firmarelaterede arrangementer, butikker eller restauranter? 
Udfyld nedenstående og skriv gerne en besked om, hvilket emne du ønsker at høre mere om – så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Tak for din interesse!

  NYHEDSBREV


  Er du privat eller virksomhed?

  Tilmeld mig jeres nyhedsbrev, tak!