fbpx
Vælg en side

Firmaarrangement med MIB

Hos MIB leverer og afholder vi fuldendte arrangementer efter jeres behov, ønsker og budget – ligegyldig størrelse og omfang. Vi kan varetage eller assistere på alt planlægning indenfor menu, lokaler, tjenere, service, musik og dekoration, så I kan koncentrere jer om værtsskabet.

Vi skaber rammerne til alle slags arrangementer og vores professionelle team kan sørge for alt koordineringsarbejdet, så I kun behøver at være med til det sjove, når der skal være fest og farver.

 

Hold firmafesten hos os

For teamet bag MIB er målet at skabe arrangementer og fester, der giver vores gæster oplevelser, både visuel og smagsmæssigt. Vores kokke og tjenere vil guide Jer gennem hele aftenen, så i kan slappe af og nyde festen.

Vi tilbyder mange forskellige typer hyggelige lokaler i alle størrelser, så vi sammen kan skabe alt fra den store firmafest til den mere intime madoplevelse.

Catering

Ønsker i at afholde Jeres firmaarrangement i egne lokaler, i et telt, under åben himmel eller noget helt andet, kan MIB levere og afholde fester af enhver art, ligegyldig størrelse og omfang.
Vores lækre mad bliver bragt til døren eller hvis i ønsker det, kan vores kyndige kokke varetage hele mad afviklingen.
Vil i slippe for alt besværet med hele planlægningen af festen, kan i ligeledes lade os stå for alt fra start til slut.

 

Kontakt Søren Damgaard
Telefon: 29 82 22 29
Email: soren@mibevent.dk

Maden

Kvalitet, kreativitet og høj gastronomi er kendetegnende for køkkenet MIB. Vores menuer tager udgangspunkt i tidens mad trends og med øje for sæsonens råvarer.

Vi ved at der på en arbejdsplads er mange forskellige holdninger til god mad. Derfor skræddersyer vi menuen til konferencen, mødet,  julefrokosten og andre arrangementer, efter jeres ønsker – så vi sammen skaber de bedste forudsætninger for glade medarbejdere. Det gør vi uanset om I er mange eller få.

Vidste du at MIB
bager kagemænd og festkager…

Vores lokaler

Jydsk
Væddeløbsbane

Pakhusene
I & II

Officelab
/Kirstinelund

Eksterne
lokaler

Lad dig inspirere

På arbejde…

Indimellem har vi brug for nye rammer, oplevelser og opgaver, for at kunne tænke kreativt. Hos MIB leverer vi de perfekte rammer og aktiviteter til en anderledes arbejdsdag. Og ønsker I forplejning, serverer vi lækker frisklavet mad og snacks – morgen, middag og aften.

  • Teambuilding
  • Foredrag med Martin Ib
  • Bagekursus
  • Kokkeskole
  • Møder og konferencer

Med priser fra 199 DKK pr. person

 

Til fyraften…

Hos MIB er gode relationer altafgørende. Derfor har vi skabt forskellige arrangementer, som lover masser af grin, hygge og kollegialt samvær. Vi skaber et uformelt mødested for dig og dine kollegaer, som er langt fra hverdagen…

  • Cocktailkursus
  • Vinsmagning
  • Kokkeskole og workshops
  • Bagekursus
  • Foredrag med Martin Ib

Med priser fra 149 DKK pr. person

Kokkeskole

Lær at sætte mad og drikke i nyt perspektiv, når du er på kokkeskole hos MIB. Et privatarrangement, som sammensættes efter jeres personlige ønsker, både indenfor lokation og menu.
Her byder vi velkommen til en formiddag, eftermiddag eller aften, hvor du og dit team laver mad sammen med vores professionelle kokke.I udfordres på jeres kulinariske evner, når vi mødes til en hyggelig og inspirerende dag med anderledes fællesskab og lækker mad.

Vi byder dig, din familie, kollegaer og venner velkommen på MIB kokkeskole – en madoplevelse udover det sædvanlige.

 

Praktisk information

Vilkårlige datoer og lokation – aftales individuelt.
Priser fra 575 DKK pr. person

Kontakt Martin Ib

Telefon: 28 35 84 43
Email: mib@mibevent.dk

NYHEDSBREV


Er du privat eller virksomhed?


Tilmeld mig jeres nyhedsbrev, tak!