fbpx
Vælg en side

For virksomheder

LÆN JER GODT TILBAGE

I kan trygt overlade madlavning og planlægning til os. Vi er med hele vejen, når der skal være møder, konferencer, firmaudflugt, teambuilding, jubilæum, personalefest, julefrokoster og ved alle andre lejligheder der måtte være behov.

Vi leverer det fuldendte arrangement både i vores lokaler eller ude af huset, og bringer også gerne maden ud til jer. Kun fantasien sætter grænser for lokation, menu og anledning, og sammen med jer står vi klar til at skabe det perfekte arrangement – både store som små.

OPGRADER MADPAKKERNE

Skulle behovet være mad ud af huset eller kantinedrift, så har vi forskellige madordninger og catering løsninger til jer. Om det er en moderne frokostordning, picnic bokse, mødepakker, sandwich til udflugten, delikatesseanretninger eller firmagaver I søger, så står vi klar til at finde den perfekte løsning sammen med jer.

Vi sidder klar med gode idéer, madrådgivning og spændende gastronomiske smagsoplevelser til hele virksomheden – også de intolerante, allergikeren, veganeren, vegetaren og de kostbevidste. 

 

Frokostordning

Mere mad – hele dagen

Firmaarrangementer

Møder

Lad dig inspirere

Kantinedrift

Kontakt os

6 + 10 =

NYHEDSBREV


Er du privat eller virksomhed?


Tilmeld mig jeres nyhedsbrev, tak!