MIBbageri kaffeklub

Nyd kaffe og bliv belønnet


Kaffeklub

Vi vil så gerne belønne alle jer der besøger os og derfor har vi lanceret et online kaffekort.

Det er meget simpelt!
☕️ Download kaffeklub-kortet til din wallet på mobilen
☕️ Køb 4 kopper kaffe – få 1 kop kaffe gratis
☕️ Fødselsdagsgave når du har fødselsdag

.. og mange flere lækkerier

Download kortet til din mobil, og kom igang med det samme. Du finder det lidt længere nede.

Sådan gør du


Download kaffekortet til din mobil

Sådan gør du


Download kaffekortet til din mobil

Lær om kaffen


Alle vores forskellige typer af kaffe er lavet på vores egen MIBkaffe.

Surdejsbrød med hirse og rug

Et lækkert italiensk inspireret brød med en sprød skorpe og en let syrlig, men saftig krumme. Bagt med havre, hørfrø, solsikkekerner, hirsefrø samt poppede rugkerner der knaser på den helt rigtige måde. Brødet har struktur, sejhed og er groft. Brødet er lavet med fermenteret surdej – en ældgammel måde at lave surdej på, hvor man tørre surdej.

Brug det til ALT. Det fungerer både til morgenbordet, sandwich, eftermiddagsmaden, toast og meget mere.

Ølandsbrød

Ølandsbrødet er et ægte MIB signaturbrød. Det er lavet på ølandshvedemel, der er en nordisk kornsort med en karakteristisk og let sødlig smag. Ølandsmelet er lavet på danske øer, og har derfra fået sit navn. Brødet har også noter fra rug og spelt. Melet danner rammerne for at surdejen kan langtidshæve brødet til perfektion og afbagningen i stenovn skaber et brød med en helt særlig struktur i krummen, der kun fås hos bageren. Intet mindre end et storslået nordisk brød.

Brug det til ALT. Det fungerer både til morgenbordet, sandwich, eftermiddagsmaden, toast og meget mere.

Ølandsbrød med sesam

Ølandsbrødet med sesam udspringer fra et ægte MIB signaturbrød – nemlig det klassiske ølandsbrød. Det adskiller sig ved at være et aflangt brød fyldt med sprøde sesamfrø på toppen. Det er lavet på ølandshvedemel, der er en nordisk kornsort med en karakteristisk og let sødlig smag. Ølandsmelet er lavet på danske øer, og har derfra fået sit navn. Brødet har også noter fra rug og spelt. Melet danner rammerne for at surdejen kan langtidshæve brødet til perfektion og afbagningen i stenovn skaber et brød med en helt særlig struktur i krummen, der kun fås hos bageren. Intet mindre end et storslået nordisk brød.

Brug det til ALT. Det fungerer både til morgenbordet, sandwich, eftermiddagsmaden, toast og meget mere.

Valnøddebrød

Et saftigt hvedebrød lavet med kærnemælk, øl og selvfølgelig store stykker af valnødder. Brødet er ideelt til f.eks. tapas, eftermiddagssnacken med en skive ost eller til alle andre tidpsunkter, hvis du er til et smagfuldt brød.

Brug det til ALT. Det fungerer både til morgenbordet, sandwich, eftermiddagsmaden, toast og meget mere.

Surdejsbrød med malt

Et skønt surdejsbrød med sprød skorpe og saftig krumme. Brødet indeholder hvedekerner og malt, hvilket giver den flotte mørke farve og lidt sødere, dybe smag.

Brug det til ALT. Det fungerer både til morgenbordet, sandwich, eftermiddagsmaden, toast og meget mere.

Landmandsrug

Landmandsrugbrødet er et kernerigt brød bagt på en base af rugmel og tilsat gode råvarer som durumkerner, rugkerner og solsikkekerner.

Rugbrødet er en stor favorit hos mange af vores kunder, med god grund, for det har en helt unik og skøn smag – blandt andet på grund af malt. Det er også malten der giver brødet sin mørke farve.

Som alle andre rugbrød hos MIBbageri er det langtidshævet og bagt med surdej.

Alle smørrebrød du finder hos MIBbageri er lavet på landmandsrugbrødet.

Solsikkerugbrød

Solsikkerugbrødet er med masser af rugmel, rugkerner og solsikkekerner. Rundt om brødet er der sesamfrø, for en smagfuld og sprød skorpe.

Rugbrødet er altid en sikker vinder til både morgenmåltidet, frokosten eller den mættende snack. Det er desuden fantastisk til de små’s madpakker på grund af skivernes mindre størrelse.

Som alle andre rugbrød hos MIBbageri er det langtidshævet og bagt med surdej.

Græskarkerne rugbrød

Græskarrugbrødet er et klassisk og smagfuldt rugbrød – fyldt og toppet med masser af græskarkerner, rugkerner og solsikkekerner.

Græskarkerner tilføjer en nøddeagtig smag og en sprød tekstur til brødet, hvilket giver et meget velsmagende brød.

Det er både godt til ostemaden, frokostbordet og madpakkerne.

Som alle andre rugbrød hos MIBbageri er det langtidshævet og bagt med surdej.

Special konditori


Vi tilbyder speciallavede kagemænd, festkager og bryllupskager. Sammen med vores dygtige personale, kan du skræddersy din kage efter egne ønsker. En kage som vil bages på ærlig vis med dansk smør, belgisk chokolade og ægte rå marcipan, så du får den særprægede smagsoplevelse til den særlige anledning.

Kagemænd

Festkager

Bryllupskager

Se vores bagerier