fbpx
Vælg en side

BAGVÆRKET

KONDITORI

Vi laver traditionelle kager med et moderne tvist, som du hver dag kan finde i vores butikker. Men de færreste ved, at vi gemmer på et stort konditorunivers i udkanten af Aarhus.

Her arbejder vores egne bagere og konditorer, som sætter en ære i at håndlave alle de detaljer, som gør vores bagværk anderledes unikt, og som skaber den helt særlige oplevelse. De står klar til at tage imod din bestilling af fødselsdagskage, lagkage, bryllupskage, kransekage og alle andre specialbestillinger.

Sammen med bagerchefen Thomas Wolf, kan du skræddersy din kage efter egne ønsker. En kage som vil bages på ærlig vis med dansk smør, belgisk chokolade og ægte rå marcipan, så du får den særprægede smagsoplevelse til den særlige anledning.

Vi tilbyder

KAGEMÆND

 

FESTKAGER

 

BRYLLUPSKAGER

 

MIBnaturlig

 

MIBbagværk

Alt bagværk hos MIB bliver bagt af vores egne bagere i MIBbagværk. De møder på arbejde når vi andre sover, for at du altid er garanteret friskbagt brød i vores butikker.

Manden bag det gode friske brød og de lækre kager er konditor og bagerchef Thomas Wolf. Hans håndværk karakteriseres af en kompromisløs tilgang til råvarer, smag og kvalitet.

Sammen med hans team og indehaver Martin Ib, videreudvikles der hvert år på eksisterende opskrifter, og der tilføjes nye. I bageriet eksperimenteres der dagligt med det traditionelle bagværk som vi kender det, for at skabe nye smage til det spændende sortiment i MIBs butikker. Og skulle du have nogle helt særlige ønsker, står teamet klar til at imødekomme dig – for hos MIB elsker vi udfordringer.

BOOK DIN NÆSTE FEST ELLER FIRMAARRANGEMENT HOS MIB.

Festen kan holdes hos os i vores mange forskellige lokaler.
I jeres egne lokaler eller vi kan sammen finde den helt rigtige lokation til netop jeres fest.

Kontakt Martin Ib

Telefon: 28 35 84 43
Email: mib@mibevent.dk

Har du særlige ønsker?

For bestilling kontakt enten bagerchef Thomas Wolf eller besøg en af vores butikker.
Kagemænd skal bestilles i vores butikker, hvor de også tager imod specialbestillingerne.

Vi kan klare det meste – også laktosefrit og glutenfrit bagværk.

NYHEDSBREV


Er du privat eller virksomhed?


Tilmeld mig jeres nyhedsbrev, tak!