Nyheder fra bloggen
Julefrokost hos MIB
Julefrokosten har en særlig plads hos mange danskere – god stemning, lækker mad og julehygge. Her dykker vi ned i den hyggelige tradition og alt der hører til.
Julesortiment hos MIBbageri 2024
Bliv klogere på vores julesortiment hos MIBbageri. Fra udvikling af produkter og testsmagning til de færdige julelækkerier i butikkerne.
Vintersæsonens råvarer
Vinteren er på vej, og her til skifter sæsonens råvarer. Hvilke er det og hvordan gør man brug af dem?
Nytårsmenuer igennem tiden
Nytårsaften har altid været en særlig aften, hvor maden spiller en central rolle i fejringen af det nye år. Gennem tiden har nytårsmenuen udviklet sig til innovative og gastronomiske oplevelser hos MIB.
Halloweensortiment 2024
Bliv klogere på vores halloweensortiment i MIBbagerierne. Lige nu står den på uhyggelige men lækre kager.
Martin Ib fejrer 20-års jubilæum
Manden bag vores gastronomiske koncern, MIB, fejrer 20-års jubilæum som iværksætter. Læs om hans spændende rejse til hvor han er i dag.
Historien bag Spiseriet8000 frokostordning
Bliv klogere på vores frokostordnings historie, hvilke tiltag vi gør for at skabe en bæredygtig, fleksibel frokostordning med fokus på madspild og grøn energi.
Sprøde rugchips med salt
Tid til at få stillet snacksulten? Prøv en sprød og smagfuld rugbrødschips. Det er nemmere at lave dem, end du tror!
Rugbrødscroutoner
Trænger din salat til ekstra sprødhed, eller er det tid til at få stillet snacksulten? Prøv de sprøde rugbrødscroutoner. Det er nemmere at lave dem, end du tror!
Crunchy croissant med vaniljeis, friske bær og makroner
Den sprøde og smørstegte croissant, kombineret med den gode smag af vanilje, friske bær og sprøde makroner, giver med garanti lykke i maven.
Croissant-toast med mozzarella, serranoskinke og persillepesto
Tid til at få stillet frokost- eller eftermiddagssulten? Prøv en sprød og smagfuld croissant-toast
Brownie-smores
Prøv den fortryllende kombination af lun brownie og sprød skumfidus. Desserten er enkel at tilberede, men garanterer at imponere dine smagssanser.
Crunchy croissant med vaniljeskyr og friske bær
Med kun tre ingredienser kan du skabe din næste morgenmad, snack eller dessert med masser af velsmag.
Rugbrødstoast med serranoskinke, persillepesto og ost
Tid til at få stillet frokost- eller eftermiddagssulten? Prøv en sprød og smagfuld rugbrøds-toast.
Lun brownie med vaniljeis
Findes der noget bedre end lun brownie og iskold vaniljeis? Prøv den fortryllende kombination med en brownie fra MIBbageri.
Croutoner af ølandsbrød
Trænger din salat til ekstra sprødhed, eller er det tid til at få stillet snacksulten? Prøv de sprøde croutoner af ølandsbrød. Det er nemmere at lave dem, end du tror!
Æblecrumble med rugbrød
Twist din klassiske æblecrumble med rugbrød – det vil du ikke fortryde!
Crunchy croissant med laks, frisk salat og tomater
Tid til at få stillet frokostsulten? Prøv den sprøde og smørstegte croissant med laks.
Bæredygtighed hos MIB’s frokostordning Spiseriet8000
Bliv klogere på hvilke tiltag vi gør os for at skabe en bæredygtig frokostordning, hvor der blandt andet er fokus på madspild og grøn energi.
Vafler med spinat
Nemme og smagfulde spinatvafler du kan servere med mange forskellige toppings.
Vafler med vanilje og kardemomme
Nemme og smagfulde vafler du kan servere med mange forskellige toppings.
MIB’s 5 bud på påskeretter til årets påskebord
Når påsken står for døren og solen titter frem, så ved man det er tid til at invitere gæster og dække et flot påskebord. Men hvad skal man servere? Vi guider dig på vej med opskrifter fra MIB.
Rugbrød med surdej
Der er ikke noget bedre end et godt friskbagt rugbrød – kom i gang med rugbrødsbagningen.
Karamelliseret æblekage
Den gode gamle æblekage er en nem og lækker dessert, som kan bruges til enhver lejlighed.
Torsk i æblemost med blomkål og friske urter
Tilbered et fantastisk stykke fisk – nemt at gå til.
Hummer Dog
Luksusudgaven af en hot dog.
Pølsebrød
Hjemmebagte pølsebrød.
Koldskål og kammerjunker
Cremet koldskål og smørbagte kammerjunker.
MIB film
Se med, når filmholdet tager dig ind i maduniverset MIB.
Pandekager
Danmarks måske bedste pandekageopskrift.
Hvid chokolademousse
Cremet lækker hvid chokolademousse.
Lammekrone med crudité af beder og vinaigrette
Tilbered et fantastisk stykke mørt kød -nemt at gå til.
Konfektkage
En lækker chokoladekage med stor smag.
Andebryst med rødder, hamp og solbær
Smagfuldt andebryst med rødder, hampfrø og solbær.
Kringle
Tid til det søde køkken?
Prøv den smagfulde MIB-kringle. En bløddejskringle med marcipanremonce og kanel.
Burgerboller
Bag dine egne MIB burgerboller med denne smagfulde opskrift.
MIBburger
Prøv opskriften på MIB’s velkendte signaturburger.
Persillepesto
MIB’s populære pesto er med persille, revet vesterhavsost og nødder. Brug den som et smagfuldt supplement til din salat, pastaret eller på et frisk stykke franskbrød eller flute.
Andechips
Sprøde, saltede andechips, som kan laves fra gårsdagens rester.
Hvedepandekager med grønkål og krebs
En nem og smagfuld opskrift på hvedepandekager, der hurtig kan fyldes med jeres favoritfyld derhjemme – fantasien sætter ingen grænser.
Kartoffelpizza
Denne pizza er en stor favorit og kan spises året rundt. Den fungerer både til familiehygge på en fredag samt til date-night på en lørdag.
Gulerodskage
En svampet kage med smørcreme, der holder sig frisk i mange dage.
Tomatsuppe
Den gode intense smag af tomat, blandet med flere lækre ingredienser som hvidløg og peberfrugt, gør denne tomatsuppe til noget helt særligt.
Salat af grillet grønt
Denne salat kan i princippet laves af alle slags grøntsager og sæson. Den nemme salat som kan bruges som tilbehør eller som en selvstændig ret.
Mere MIB på Aarhus Ø
Der er fart på hos den århusianske restauratør martin ib. Til juni åbner han endnu en restaurant på Aarhus Ø