MIB x superdysten


Aarhus! Vi har en bøn 🙏
Og det er, at I skal hjælpe os med at samle penge ind til CoolUnite Fonden, som støtter børn på hospice. MIB deltager i SuperDysten som eneste aarhusianske deltager imod 6 andre virksomheder, så lad os dyste sammen og støtte hvor vi kan!


Indsamlingen foregår i perioden den 28. oktober – 10. november 2024

  

Hvad og hvornår?

CoolUnite støtter hovedsageligt børn på hospice – altså det sidste stop på deres rejse. Og det skal vi selvfølgelig hjælpe med at gøre til den bedst mulige oplevelse!

Sæt kryds i kalenderen! Indsamlingen ‘SuperDysten’ sker i samarbejde med CoolUnite og Radio Nova fra den 28. oktober – 10. november 2024.


Hvordan kan du støtte?

Du kan give din støtte igennem MIB på flere måder. Se herunder.

FOR PRIVATE

Støt op som privatperson via nedenstående eller giv et valgfrit beløb til den gode sag. MobilePay nr. 31199 (Martin Ib A/S). Din donation går ubeskåret til CoolUnite fonden.

STØT MED 100 DKK OG VÆR MED I LODTRÆKNINGEN


Send 100 DKK til MobilePay nr. 31199 (Martin Ib A/S) og få automatisk 1 lod i lodtrækningen om mange lækre præmier fra MIB!

Du kan støtte og købe så mange lod, som du ønsker – 1 overførsel på 100 DKK giver 1 lod.

COOLUNITE FLØDEBOLLER & BRØD – HOS MIBBAGERIER


Køb det smagfulde bagværk og støt med 5 DKK pr. solgte enhed til CoolUnite fonden.

Vi har udviklet en helt særlig flødebolle hos vores eget bageri, MIBbagværk. Flødebollerne består af marcipanbund, hindbærskum og hvid chokolade. Flødebollen og vores brød giver 5 DKK pr. solgte enhed til fonden.

Derudover er vores smagfulde surdejs-chiabrød også med i opløbet.

Brød og flødebolle kan købes i alle vores bagerier, på restaurant FEAST og/eller erhverv via mail til julia@martinib.dk.

3-retters velgørenhedsmiddag

Den 30. oktober 2024 kl. 18:30 (dørene åbner kl. 18:00) hos MIBpakhusene, Aarhus Ø – pris 333 DKK – billetter købes her

Kom og nyd en udsøgt 3-retters middag med dertilhørende vine i MIBpakhusene og deltag i vores velgørenhedsauktion, hvor der vil være mulighed for at byde på mange lækre præmier fra mange forskellige partnere!

Martin Ib er aftenens vært og sørger for god underholdning og masser af grin, smagfuld mad og præsentation af det store auktionskatalog.

Overskuddet fra middagen går ubeskåret til CoolUnite fonden.

FOR ERHVERV

Støt op gennem dit firma via nedenstående eller giv et valgfrit beløb til den gode sag. MobilePay nr. 31199 (Martin Ib A/S).

Kontakt og hør mere hos projektleder Julia Redig – julia@martinib.dk.

KØB EN FIRMAKAGE

Bestil en firmakage (20-25 personer) –
50 DKK går til CoolUnite fonden

Bestil hos mikala@martinib.dk.

Chokoladekage med chokolade smørcreme på belgisk chokolade – 399 DKK 

DONER ET BELØB – og støt den gode sag igennem firmaet

MIB kvitterer med omtale på tværs af vores online medier (+20.000 modtagere) samt en valgfri firmakage (20-25 personer) ved donationer over 5000 DKK. Jeres donation går ubeskåret til CoolUnite fonden.

Donerer I mere end 5000 DKK vil vores marketing aflægge jeres virksomhed et besøg og lave et opslag omkring jeres donation, hvis I ønsker.

Kontakt julia@martinib.dk

Sponsorer

MIB takker alle sponsorer for at bidrage til indsamlingen til det gode formål.

Følg SuperDysten på SoMe

Læs mere om MIB